Reference našich spokojených klientů

Chci poděkovat makléři Pavlu Svobodovi z realitní kanceláře Rendom Fox za profesionalitu, s níž nás provedl všemi náležitostmi při prodeji rodinného domu. Díky jeho nasazení, komunikačním dovednostem a příjemnému vystupování vše proběhlo hladce a rychle.

Ivana Karásková

Spokojenost od prohlídky po následnou komunikaci, až po předání nemovitosti. Není co vytknout.

Brázdovi

Výborná spolupráce a součinnost, při prodeji našeho domu i z ohledem na nemalou vzdálenost našeho trvalého bydliště od prodávané nemovitosti. Děkujeme.

Hájek a spol

Děkujeme panu Svobodovi za maximální nasazení, při prodeji našeho domu a vyřešení všech úskalí s tím spojených.

Tsarkov

Pane Svobodo, s Vaší prací jsem nadmíru spokojena, jednáním, přístupem, ochotou. Již při prvním setkání jste si získal moji důvěru, velmi profesionálním a příjemným vystupováním. Vzhledem k tomu, že se v Česku zdržuji velmi málo, mohu říci, že Vaše služby zahrnují vše od A do Z. Mohla jsem se na Vás ve všem spolehnout a kdykoliv se na Vás obrátit. Komunikace probíhala bez problémů, jak telefonicky, tak elektronicky. Chvála i na kolegy z vaší realitní kanceláře a právní servis, určitě bych Vás doporučila každému, kdo se chystá nemovitost koupit nebo prodat. Přeji Vám i nadále mnoho pracovních úspěchů. Velké DÍKY za vše!

Dara

Ráda bych touto cestou poděkovala vaší realitní kanceláři a především Vám pane Lepši. Vzhledem k tomu, že při koupi nemovitosti si člověk nemůže vybrat makléře, měla jsem obavy. Díky Vašemu přístupu jsem byla mile překvapena a bylo mi ctí s Vámi spolupracovat. Společnost Rendom Fox vždy ráda každému doporučím. Mějte se hezky.

Uzlíčková

Chtěl bych vyjádřit velkou spokojenost s prací ne moc jednoduchého prodeje souboru nemovitostí. Veškerá komunikace se zájemci, úřady a tím spojenou byrokracií, řemeslníky, právními zástupci ležela čistě na panu Markovi. Děkuji za Váš čas, ochotu a pevné nervy. Věřím, že se ještě potkáme a přeji mnoho pozitivního v této nelehké profesi.

PK

Pavel Svoboda, z jihomoravské realitní společnosti Rendom Fox, si u nás zapsal velký kredit za pružný, bezproblémový a finančne uspokojivý odprodej naší nemovitosti v jižních Čechách, která před jeho převzetím prodeje dlouhodobě stagnovala v režii celostátně etablované realitky. Pan Svoboda je opravdový profesionál, detailně znalý jak tržních, tak právních zákonů a zákrutů nemovitostního světa; k tomu patří i jeho odborný pohled do funkčnosti budov. Vysoké doporučení.

Budová

Oslovil jsem pana Svobodu o radu k prodeji pozemků a udělal jsem dobře, vše proběhlo podle našich představ, díky.

Rodina Dvořákova

Když někdo umí svou práci dobře, tak je to ,,brnkačka". Děkuji pane Lepši.

Sviták

Byla jsem velice spokojená se službami. Pan Lepš má velice profesionální přístup k zákazníkovi. Byl velice ochotný, vždy dobře poradil a vše bylo vyřešeno v krátké lhůtě. Vřele doporučuji!

Buchtová

Dobrý den, pane Svobodo, děkujeme Vám za rychlý pronájem našeho bytu. Nemuseli jsme se vůbec o nic starat. Už se vždy s tímto obrátíme na Vás.

Novákovi

Pana Marka můžeme jen doporučit, pro nás složitý prodej vyřešil spolehlivě a bezpečně. Děkujeme mnohokrát.

Hadrbolcovi

Masivní inzerce Exportujeme na